19. března 2021

Páteční novinky (29)

☆ Lana Del Rey - White Dress

Po necelých dvou letech od posledního alba vychází Laně Del Rey nová nahrávka s názvem Chemtrails Over The Country Club, které se dostalo zatím velmi pozitivních ohlasů. Ačkoliv Lana na propagaci moc nevsází a spoléhá se na letité posluchače, White Dress vydala jako třetí singl. Musím říct, že mně opravdu navnadila na to, pustit si celé album, ačkoliv mně hudba Lany Del Rey v poslední době netáhla tak, jako dříve, ale tohle je skvělý, nostalgický zážitek. Doprovodný videoklip, který měl premiéru dnes, můžete shlédnou na jejím Youtube kanále.


PJ Harding ft. Noah Cyrus - You Belong With Somebody Else

Noah, nejmladší z klanu Cyrusových, sice nemá na svém kontě žádné album, zato hodně singlů, spoluprací a dokonce i nominaci na cenu Grammy. You Belong With Somebody Else je druhá vlaštovka z připravovaného EP s názvem People Don't Change, které Noah Cyrus vydá společně s PJ Hardingem 23. dubna. Ačkoliv byl PJ Harding v Austálii a Noah v Los Angeles, i přesto spolu nahráli písničky, které jsou hodně osobní a slibují  mix americany, folku a klasického country.



Ingrid Michaelson ft. Zayn - To Begin Again

Ačkoliv zpěvák Zayn nedávno vydal nové album, nechce své fanoušky čekat roky na novou hudbu a nahrává dál. "Neplánovala jsem napsat tuhle písničku. Prostě se to stalo," okomentovala spolupráci americká folková zpěvačka Ingrid Michaelson. Text lze vnímat jako odraz toho, co se právě děje, kdy jsme na kraji propasti, ale něco zázračného nás může vytáhnout zpět a můžeme začít od znova.



Foxes - Kathleen

Britská zpěvačka Foxes si dala po vydání svého druhého alba v roce 2016 pauzu, které se ale už chýlí ke konci. Zpěvačka vydala několik singlů, včetně Kathleen, které se objeví na jejím chystaném EP nazvaném Friends In The Corner. Nahrávka vyjde 1. dubna a najdete na něm celkem 8 písniček. Kathleen má pomalejší rozjezd, ale refrén je dost chytlavý. Písničku doplňuje i video, na které se můžete mrknout níže.

Birdy - Deepest Lonely

Britská zpěvačka Birdy vydává už třetí singl ze svého nadcházejícího alba Young Heart, které vyjde 30. dubna. S novým singlem zároveň oznámila livestream svého koncertu, který proběhne 15. dubna a lístky budou v prodeji od 26. března. Živé vystoupení s písní Deepest Lonely přidala Birdy také na svůj Youtube účet, a vy ho můžete shlédnout níže.




Páteční novinky jsou pravidelnou týdenní rubrikou, ve které vybírám a komentuju novou hudbu vydanou za uplynulý týden. Zpravidla vybírám 5 zajímavých novinek různých žánrů, a to ze Spotify playlistů New Music Friday a New Music Friday CZ/SK.

4 komentáře:

  1. Písnišku Beautiful Mistakes z minula naprosto miluju, ale taky se mi do vkusu teda netrefila ani jedna, škoda. Snad příště si tam nějakou zamiluju ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Lana je skvělá zpěvačka. Musím tedy uznat, že jsem ji slyšela i na živo a upřímně jsem to čekala lepší ten její zpěv, ale i tak jsem na ní nezměnila názor a její písničky miluju ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si teraz moc obľúbila Peaches od Justina. Má úplne skvelý jarný vibe a počúvam ju už druhý deň v kuse.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat

Díky za tvůj komentář