27. března 2021

Páteční novinky (30)

☆ Demi Lovato - Dancing With The Devil

Demi si neprošla v posledních letech zrovna šťastným obdobím. Všechno se to rozhodla sepsat a svěřit se prostřednictvím hudby, ale i před kamerami. Minulý týden oznámila nové album s názvem Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over, které vyjde už příští týden, 2. dubna. Na jejím Youtube kanále můžete shlédnout zatím první dva díly dokumentu, ve kterém se Demi svěřuje s problémy s drogami, jenž ji málem stály život. "I told you I was okay, but I was lying," zpívá Demi v úvodní písni nového alba. Bezpochyby jde o její nejsilnější singl za posledních několik let.


Taylor Swift ft. Maren Morris -  You All Over Me (From The Vault)

Taylor Swift připravuje své fanoušky na vydání nové verze alba Fearless, které spatří světlo světa už 9. dubna. Staronovou ochutnávkou je jedna z avizovaných písní z trezoru, jak to Taylor pojmenovala. Jde o starší materiál, který dosud nebyl zveřejněn, ale Taylor se rozhodla ho znovu nahrát a vydat na nové verzi alba. Fearless bude obsahovat celkem 6 písní z trezoru, včetně You All Over Me, na který přidala své vokály i zpěvačka Maren Morris. Pokud máte rádi country Taylor, je to přesně pro vás.



Lil Nas X - MONTERO (Call Me By Your Name)

Lil Nas X nechce mít pověst zpěváka jednoho hitu a tak vydává novou hudbu, ačkoliv úspěch Old Town Road jen tak něco nepředčí. Nedávno oznámil, že jeho debutové album se bude jmenovat Montero, což je zpěvákovo křestní jméno a vyjde v létě tohoto roku.



Evanescence - Broken Pieces Shine

Skladba Broken Pieces Shine pochází z nového alba The Bitter Truth kapely Evanescence, které vychází dnes, 26. března. Jde o jejich páté studiové album a první nový materiál od roku 2017, ačkoliv se jeho příchod očekával už v roce 2020, ale pandemie opět mění plány. Odezvy kritiků na album jsou zatím veskrze pozitivní.



IU - Lilac

IU je korejská zpěvačka žánru k-pop vydala 25. března páté studiové album s názvem Lilac. Stejnojmenná píseň obdržela i zajímavý videoklip plný pastelových barev a tance, jak tomu bývá v k-popu zvykem. Pokud máte rádi k-pop, určitě budete spokojeni, každopádně mně se na něm (i na písničce) líbí ta hravá a bezstarostná atmosféra.


Páteční novinky jsou pravidelnou týdenní rubrikou, ve které vybírám a komentuju novou hudbu vydanou za uplynulý týden. Zpravidla vybírám 5 zajímavých novinek různých žánrů, a to ze Spotify playlistů New Music Friday a New Music Friday CZ/SK.

2 komentáře:

  1. Děkuji za tipy na HUDBU, v poslední době už nevím, co poslouchat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na nové album Demi se strašně moc těším, patří k mým nejoblíbenějším zpěvačkám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Díky za tvůj komentář