20. února 2021

Páteční novinky (25)

☆ Conan Gray - Overdrive

Overdrive je první nová skladba zpěváka Conana Graye od vydání jeho alba Kid Krow, které vydal v březnu minulého roku. Zpěvák ale nelení a připravuje nové album - zatím je ve fázi přemýšlení, co bude chtít novou nahrávkou říct. "Tohle není úplně moc podnětná doba pro psaní písní, takže hodně píšu o minulosti," vysvětlil tisku, "Během karantény jsem si pokládal hodně existenčních otázek a začal jsem být hodně nostalgický. Se skladbou Overdrive jsem chtěl dát lidem určitou formu úniku."


Benny Cristo - Omaga

V roce 2020 se Eurovision Song Contest nekonala, a pak reprezentanti zůstali stejní, což se týká i naší země, kterou bude reprezentovat Benny Cristo. Novou písničku představí 20. května v rámci semifinálového kola a pokud to dobře dopadne, vystoupí ve finále 22. května, které budete moct sledovat v České televizi. Videoklip má odkazovat na kultovní filmy jako je Forrest Gump nebo Pulp Fiction. Myslím, že se docela povedla a mohla by mít na soutěži úspěch.


Ariana Grande - test drive

Ariana Grande před pár dny oznámila, že 19. února vydá deluxe verzi svého posledního alba Positions, na kterém najdete remix singlu 34+35, na kterém se podílely i Doja Cat a Megan Thee Sallion a 4 nové písničky. V livestreamu na Youtube Ariana zmínila, že tyto písničky dala právě na rozšířenou verzi Positions a nikoliv na nové album proto, že měla pocit, že se na něj skvěle hodí a zapadají do kontextu.


Tom Odell - Numb

Britský zpěvák Tom Odell si po delší době připravil pro fanoušky novou píseň, která je experimentálnějšího rázu než jeho dosavadní tvorba. Společně s novým singlem oznámil také virtuální živý koncert, jenž už je teď vyprodaný, a který proběhne 27. února. Fanoušci na něm budou moct slyšet i další nový materiál. 


 D. Y. K. - You Don't Know Who I Am

Pod pseudonymem D. Y. K. se neskrývá nikdo jiný než český herec a hudebník Vojta Dyk. Jeho nová písnička je o vyznání a o lásce, tudíž v něm nemůže chybět jeho žena Tatiana. "Nejsem tanečník," řekl o videoklipu, "a jak je vidět v klipu, ani nikdy nebudu. Ale musím vám říct, že prostě tančím velmi rád, protože to je ta největší svoboda, vlnit se v rytmu nějaký hudby. Takže dvě lásky v sobě."


3 komentáře:

  1. Ariana teď patří k mým nejposlouchanějším ♥ Písnička od Bennyho je moc povedená a ten videoklip je boží :) O té od Dyka jsem slyšela a něco o ní četla, ale přiznám se, že písnička jako taková vůbec není můj styl :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli někoho moc nemusím tak je to právě Ben, naopak Toma Odella mám moc ráda! :) Rovněž se mi moc líbí písnička Vojty Dyka.

    OdpovědětVymazat
  3. Některé jsem si pustila poprvé a nejsou vůbec špatné! :)

    OdpovědětVymazat

Díky za tvůj komentář