27. února 2021

Páteční novinky (26)

☆ The Offspring - Let The Bad Times Roll

Kapela The Offspring je stále aktivní, ačkoliv jejich poslední album vyšlo již v roce 2012. Kvůli změnám v sestavě, problémům s nahrávací společností a pandemii se tak dočkáme 10. studiového alba až letos - a to konkrétně 16. dubna a ponese stejný název jako první singl. Text se týká výzev, se kterými se potýká nejen Amerika, ale i celý svět. "Mám pocit, že žijeme v dost unikátním období dějin," řekl zpěvák Dexter Holland. "Místo toho, aby světoví lídři říkali 'Děláme to nejlepší, co umíme," raději řeknou 'Naserte si!' a je to dost děsivý.


Chloe X Halle - Hazy

Sesterské duo Chloe X Halle vydalo minulý rok úspěšné album Ungodly Hour, za který si mimo jiné zasloužily 3 nominace na ceny Grammy ve 3 různých R&B kategoriích. A dnes vydávají novou edici s názvem Chrome Edition, na které se nacházejí 2 nové verze včetně písničky Hazy. Myslím si, že skvěle sedí do již známé kolekce.


Bonnie Tyler - Dream Are Not Enough

Bonnie Tyler oslaví letos 70. narozeniny, ale do starého železa rozhodně nepatří, jak dokazuje svým novým, už 18. studiovým albem The Best Is Yet To Come. Kritici zatím album přijali dobře a prý se jedná o její nejpovedenější nahrávku od alba Hide Your Heart z roku 1988. Příznivci zpěvaččina typického chrapláku si určitě přijdou na své.


Nick Jonas - Spaceman

Nejmladší z bratrů Jonasových, Nick, se po delší době hlásí o slovo. Spaceman je první singl stejnojmenného alba, které vyjde už 12. března. Text písničky má odkazovat na pandemii, jak řekl Nick v jednom rozhovoru, jelikož se v té době cítil, jako by vůbec nepatřil do tohoto světa. Taky prozradil, že album nahrál během minulého roku, kdy, stejně tak jako my všichni, jen seděl doma a doufal v lepší zítřky. Snad mu ten optimismus zůstane i nadále.


Zara Larsson - Look What You've Done

Nový singl z nadcházejícího alba zpěvačky Zary Larsson nese název Look What You've Done, který se bude nacházet na jejím novém albu Poster Girl, které vyjde už příští pátek. Look What You've Done je roztančená a v rytmu diska. Zara Larsson taky plánuje vystoupení na online koncertu k mezinárodnímu dni žen, který bude probíhat na Youtube.


Madison Beer - Homesick

Americká zpěvačka Madison Beer se konečně dočkala a po několika odkladech spatřilo světlo světa její debutové album s názvem Life Support. Námět písničky Homesick je poněkud neobvyklý. Madison zpívá o tom, že je mimožemšťan, protože se cítí, jako by sem nepatřila a její skuteční rodiče jsou taky mimozemšťané. Takový příběh bych očekávala spíše od Grimes, ale i tak se mi to líbí. 



1 komentář:

  1. Pěkný článek :) Páteční novinky mi vždycky vylepší náladu :)

    OdpovědětVymazat

Díky za tvůj komentář