16. října 2020

Páteční novinky (10)

Je tady další týden, a jelikož hudebníci stále nemůžou koncertovat, využili příležitosti a zdá se mi, že chrlí novinky čím dál rychleji, někteří pomalu co dva týdny. Hlavně, aby to nebylo na úkor kvality 😁

☆ Lana Del Rey - Let Me Love You Like A Woman

Zpěvačka Lana Del Rey zveřejnila první singl z nadcházejícího alba s názvem Chemtrails Over The Country Club. Původně mělo být album venku už v létě, ale data se neustále přesouvala a teď to vypadá na polovinu prosince nebo začátek příštího roku. Lana svůj styl příliš nemění. V této skladbě je ale slyšet, že navazuje na svoje poslední, rok staré album Norman Fucking Rockwell a pohybuje se okolo soft rocku a psychedelického popu a těšit se můžete i na její typické zasněné vokály. Lana zveřejnila i video, na které se můžete podívat níže.

¨

Justin Bieber ft. Benny Blanco - Lonely

Justin Bieber buď šel do sebe nebo vyměnil producenty, protože v posledních týdnech vydává daleko lepší hudbu než dříve, především pokud mluvíme o jeho posledním albu Changes. Jestli se Justin chystá něco vydat, to nevím. Lonely je jednoduchá klavírní balada o slávě, která je traumatem. Protože ačkoliv máte všechno, jste osamělí. Myslím si, že tento styl Justinovi opravdu sedí.


Little Mix - Happiness

Happiness je už 4. singl z chystané desky od Little Mix. Nové album s názvem Confetti vyjde už 8. listopadu. Úspěšně navazují tam, kde přestaly a musím říct, že všechny zatím zveřejněné skladby z nového alba se mi moc líbí. Tato mi připomíná něco devadesátkového, ale nevím co. Kdybyste měli tip, napište do komentářů 😊



Kelly Rowland - Crazy

Bývalá členka Destiny's Child Kelly Rowland není jediná, kdo se letos inspiruje diskem. Tak jako například Dua Lipa nebo Kylie Minogue, i ona se rozhodla vydat více tanečním směrem, ačkoliv jejím běžným žádnrem je R&B. Crazy není jediná novinka v životě Kelly Rowland - minulý týden totiž oznámila, že čeká druhé dítě. Novinka sice nic závratného nepřináší, přesto se moc hezky poslouchá.


Lauv ft. Conan Gray - Fake

Zpěvák Conan Gray ke spolupráci řekl: "Lauv a já jsme spolu napsali písničku Fake, když jsme spolu trávili čas a bavili jsme se o lidech, kteří mají dvě tváře. Tito lidé, kteří něco řeknou, a myslí si něco jiného a neustále pomlouvají za zády své přátele." Musím říct, že písnička je pěkně chytlavá a video se taktéž povedlo.


zdroje:

https://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrails_over_the_Country_Club

https://www.revolt.tv/new-music/2020/10/14/21515931/kelly-rowland-crazy-song

https://www.nme.com/news/music/lauv-and-conan-gray-team-up-on-new-single-fake-2782207

2 komentáře:

  1. Super zrovna hledám inspiraci na hudbu, co si pustím k psaní článků :-)

    Vitamínové doplňky z eshopu Biome.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Hudbu Lany moc nemusím :D na mě je to takové nevýrazné, moc pomalé :).
    Justin...asi vyspěl :D. Taky jsem ho dřív nemusela a Changes - pár písní jsem si oblíbila a tohle zní taky dobře. Ale poslouchám to jen když potřebuji klidnou hudbu, něco co nebude rušit ale přesto něco budu poslouchat (při zpracování magisterky jsem jeho poslední album dost využila..ale jen teda část).
    Ke zbytku se vyjádřím možná jindy, jdu offline.

    OdpovědětVymazat

Díky za tvůj komentář