24. listopadu 2020

Páteční novinky (15)

☆ MARINA - Man's Wolrd

Pandemie si vyžádala zrušení všech turné, včetně toho, které plánovala zpěvačka Marina, což zřejmě urychlilo nahrávání a vydání nové hudby. Jak se zdá, Man's World je první ukázka z připravovaného, zatím bezejmenného, pátého alba, na kterém chce spolupracovat s čistě ženským týmem. Marina se v jednom rozhovoru vyjádřila, že každá nová nahrávka je svým způsobem opakem té předchozí, čehož si v porovnání s jejím posledním počinem Love+Fear můžeme všimnout hned. 


Miley Cyrus ft. Dua Lipa - Prisoner

Drby o této spolupráci se šířily už nějakou dobu a hádejte co - byly pravdivé! Zajímavostí k této písni je to, že sampluje část písně Let's Get Physical od Olivie Newton-John, kterou použila i Dua Lipa v jejím nedávném singlu Physical. Miley jede znovu na vlně 80. letech, jak slibuje už nějakou dobu. Tahle spolupráce rozhodně funguje. Píseň najdete na novém albu Plastic Hearts, které vychází již v pátek.



Shawn Mendes ft. Justin Bieber - Monster

Monster je překvapivá práce kanadského "Biebera" Shawna Mendese a opravdového Biebera. Další zajímavou záležitostí, která je pojí, je fakt, že Shawn Mendes kdysi chodil s manželkou Justina Biebera Hayley. Ale dost drbů - co hudba? Nemůžu se ubránit pocitu, že tato spolupráce vznikla hlavně kvůli tomu, že každého bude zajímat, co ti dva, které všichni jednu dobu srovnávali, nahrají. Neurazí, ale taky nenadchne.


Ava Max - My Head And My Heart

Ava Max přidala ke svému nedávno vydanému alba Heavem & Hell z důvodu, který mi není znám, novou píseň. Možná si všimnete na první poslech, že zní povědomě - samplu píseň All Around The World od ATC. Nerozumím tomu, proč ji nedala na původní verzi alba, protože patří k tomu lepšímu, co Ava nahrála. 



2 komentáře:

Díky za tvůj komentář