29. listopadu 2020

Páteční novinky (16)

☆ Rina Sawayama - Lucid



Vycházející popová hvězda Rina Sawayama si pro fanoušky připravila novou nálož hudby - je tím deluxe verze jejího debutového alba Sawayama, která vyjde již v pátek. Kromě novinky Lucid tam najdete i další 2 nové písně, 1 cover a remixy. Rina k písni řekla, že produkce trvala 2 roky. Na produkci se podílel BloodPop, který spolupracoval i s Lady Gaga, což je pro Rinu velká inspirace. Skladbu inspirovala trvající disko vlna a zní opravdu výborně.

Miley Cyrus - Angels Like You



Miley Cyrus právě vydala album Plastic Hearts, ze které pochází i skladba Angels Like You. Miley měla původně v plánu navázat na EP She Is Coming dalšími dvěmi EP a finálním albem, což bylo nakonec zrušeno. Písničky pro ni totiž nebyly nadále relevantní a tak se raději vrhla na nahrávání nového materiálu. Skladba Angels Like You je osobnějšího, intimnějšího rázu a údajně má být o její bývalé přítelkyni Kaitlynn.

 

King Princess - PAIN



Americká zpěvačka King Princess se ohlásila v novým, pop-rockovým singlem King Princess. Jestli vám zní jako něco, co by mohl nahrát Harry Styles, skoro jste se trefili. King Princess totiž vyrazí příští rok s Harrym na turné a zastaví se i v Praze. V současné době nahrává s Markem Ronsonem materiál, takže se můžeme těšit na další hudbu.

YUNGBLUD - mars



YUNGBLUD chystá nové album s názvem Weird!, který má být založený na příběhu transsexuální ženy, kterou potkal na turné v roce 2018. Ve zkratce je o tom, jaký vliv na život na lidi kolem sebe může být prostý fakt, že jste sami sebou. Zároveň je jeho nové album necenzurovanou verzí jeho života. Ve skladbě je ptá, jaký je život na Marsu. Jestli našel odpověď, o tom se přesvědčte sami.

Jennifer Lopez - In The Morning



Jennifer Lopez v posledních letech vydala jen několik singlů, a poslední album je již z roku 2014. A asi kvůli slabým prodejům se raději zaměřila na singly. In The Morning je hodně radio-friendly, přesto tam ale najdete pár zajímavých momentů.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za tvůj komentář