16. ledna 2021

Páteční novinky (20)

☆ Xindl X - SebeLoveSong

Upozornění - pokud máte plné zuby tématu sebelásky, novou písničku od Xindla X si rozhodně nepouštějte! 😃 V SebeLoveSongu vyznává lásku sám sobě, ale v typické Xindlovské humorné formě. Kdyby nebyl 5. stupeň PSA, tak by mně asi tato písnička moc nepobavila, ale v této době vyzní úplně jinak. S největší pravděpodobností to tak ale bylo myšleno.


Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club

Název nového alba Lany Del Rey Chemtrails Over The Country Club je známý. Tento týden prozradila ještě řadu nových informací - tracklist, obal alba a hlavně nové datum vydání - 19. březen. A světlo světa spatřila i titulní píseň. Lana v podařeném videoklipu propustila uzdu své fantazii, čímž je neotřelý a zároveň v něm najdete vše pro Lanu typické, od retro nádechu po její neblaze proslulou síťovanou roušku. 


Selena Gomez - De Una Vez

Selena Gomez je pyšná na své mexické kořeny a pouhý rok po vydání předchozí desky Rare se rozhodla přijít s novým materiálem, tentokrát v španělštině. Selena popsala píseň jako "nádhernou hymnu lásky". Píseň je povedená a kdekoho určitě zaujme povedený videoklip, který ji doprovází. Píseň najdete na nadcházejícím 4. albu, které Selena připravuje pro tento rok.


Foo Fighters - Waiting On A War

Vydání nového alba Foo Fighters s názvem Midnight Medicine se kvapem blíží a tak ho kapela propaguje další zveřejněnou písní, která reflektuje události posledních dní a týdnů. Zpěvák Dave Grohl vysvětluje text následovně: "Jako dítě vyrůstající ve Washingtonu DC jsem se vždy bál války. Měl jsem noční můry z vojáků a raketách, pravděpodobně způsobené politickým napětím na počátku 80. let a tím, že jsme bydleli blízko budovy Kapitolu." Napsání této písně však podnítila jeho dcera, která se ho při cestě do školky zeptala, jestli půjdou do války. Z toho mrazí, stejně jako z uvedené skladby. 


Aly & AJ - Listen!!!

Nová píseň od sesterského dua Aly & AJ je, podle jejich slov, o uvěznění ve vztahu nebo systému. Je to připomenutí, že když se cítíte ztracení, vždy znáte cestu ven. Píseň se bude nacházet na 4. albu, které sestry plánují na tento rok.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za tvůj komentář