27. ledna 2021

Páteční novinky (21)

☆Billie Eilish ft. ROSALÍA - Lo Vas A Olvidar

Billie Eilish a španělská zpěvačka Rosalía spojily své síly ve společném duetu, kde se prolíná španělština a angličtina. Píseň je po vzoru dalším písní od Billie Eilish minimalistická, stejně tak jako videoklip.  Skladba bude součástí soundtracku ke speciálním epizodám televizního dramatu Euphoria. A kdo ví, možná se objeví i na očekávaném druhém studiovém albu, o kterém se Billie nedávno zmínila a prý už má 16 písní a všechny je zbožňuje.



Jason Derulo ft. Adam Levine - Lifestyle

Popularita Jasona Derula je živena hlavně skrz sociální síť Tik Tok, kde vznikají nové virální hity. Jediné, co je k tomu potřeba, je jednoduchý text i melodie, kterou si všichni zapamatují a pak ji přetvářejí do svých tanečků a videí. Lifestyle taktéž napodobuje tento vzor. Umělecky nic moc, prostě jen další písnička - a otravná je už na druhý poslech.


Silk City ft. Ellie Goulding - New Love

Projekt Silk City, jehož členové jsou Mark Ronson a Diplo, si tentokrát pozvali do studia Ellie Goulding a natočili svoji první spolupráci. Podle autorů písničky je hlavně o sebepřijetí. "Hlavním konceptem je sám tančit a nepotřebovat být vidět," okomentovala píseň Ellie. Jak jsme se mohli přesvědčit ze spoluprací s Calvinem Harrisem, Ellie tento taneční směr velmi sedí.

Birdy - Surrender

Dlouho čekávané 4. album anglické zpěvačky Birdy s názvem Young Heart bude vydáno 30. dubna 2021 a jeho prvním singlem je Surrender. Birdy o albu řekla: "Jsem na toto album velmi pyšná, moje poslední nahrávka byla více teatrální - hodně se tam toho událo, velká produkce... Tato je více odlehčená - všechno, co jsem nepotřeboval, tam není. Tohle album je velmi osobní. V posledních pěti letech jsem hodně dospěla a zažila nové věci, které vytvořily moje pochopení světa, ale také toho, kdo jsem jako umělec."



Sabrina Carpenter - Skin

Zpěvačka a herečka Sabrina Carpenter se nejspíš ocitla v milostném trojúhelníku, který zahrnuje ji, zpěvačku Oliviu Rogrigo s písní Drivers License a zpěváka/herce Joshua Bassetta. Kdo ví, kde je ve skutečnosti pravda, nicméně bulvární plátky a zejména pak fanoušci se mohou přetrhnout, aby zjistili, kdo, s kým, kde a proč. Nicméně Sabrina popřela, že by její nová píseň Skin byla o jednom konkrétním člověku, je spíše o tom, že si nechce každého nechat vlézt pod kůži a být ovládaná emocemi. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za tvůj komentář