30. ledna 2021

Páteční novinky (22)

☆ Rag'n'Bone Man - All You Ever Wanted

Britský zpěvák Rag'n'Bone Man se hlásí o slovo s comebackovým singlem All You Ever Wanted. Od jeho předešlé tvorby jako je byly písně Skin nebo Human má daleko rychlejší tempo a veselejší náladu, což může být příjemná změna. V písni vzpomíná na místa, kde vyrůstal a která už dávno neexitují. S novým singlem také oznámil nové album a datum vydání - bude se jmenovat Life By Misadventure a vyjde 23. dubna.


Selena Gomez ft. Rauw Alejandro - Baila Conmigo

Další španělsky zpívaná píseň od Seleny Gomez se jmenuje Baila Conmigo. Tuto skladbu, společně se 2 týdny předchozí, najdete brzy na novém EP Revelacion, které Selena vyjde letos v březnu. Předchozí písnička se mi líbila o něco více, tato zní jako ten otravný reggaeton ve stylu Despacito.



FKA Twigs, Headie One, Fred again... - Don't judge me

Britská zpěvačka FKA Twigs se spojila s hitmakerem, který si říká Fred again... a který stojí za hity Eda Sheerana nebo Stormzyho a rapperem Headie One. Skladbě Don't Judge Me předchází mezihra Judge Me, která se nachází na společném mixtapu Gang Headie One a Fred again... FKA Twigs nedávno prozradila a Don't judge me nejspíše naznačuje, jakým směrem se její nový materiál bude ubírat. Za zmínku stojí také video, které je zajímavé, ovšem mírně znepokojující

Celeste - Tonight Tonight

Britská zpěvačka a skladatelka Celeste 29. ledna vydala své debutové album, které plánovala na rok 2020, ale posunulo se až na nový kalendářní rok. Na tomto albu se kromě Tonight Tonight nachází například skladba Stop This Flame, kterou si oblíbila i česká rádia. V jednom rozhovoru Celeste prohlásila, že album nebylo vytvořeno pro komerční úspěch, ale aby ukázala světu, kdo vlastně je. Tonight Tonight je každopádně příjemná skladba.



Sam Feldt ft. Kesha - Stronger

DJ Sam Feldt se spojil s Keshou, aby společně nahráli něco, co lidem vdechne trochu naděje s těžkých časech. Sam Feldt k písni řekl: "Pro mně je Stronger o nových začátcích a to tom stát se lepší člověkem s těžkých časech. Od začátku nového roku jsem si dal pauzu od sociálních sítích, abych se mohl zaměřit na novou kapitolu své hudby. A tahle spolupráce s popovou ikonou Keshou tam sedla perfektně." Podobných písniček už bylo sice nahráno spoustu, ale tahle je jedna z těch lepších.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za tvůj komentář