12. února 2021

Páteční novinky (24)

☆Dua Lipa - We're Good

Dua Lipa se snaží z úspěšného alba Future Nostalgia vytěžit co se dá. A tak vydala reedici zmíněného alba s názvem Future Nostalgia: The Moonlight Edition. Kromě 11 původních písní na něm najdete i nový singl We're Good, duet s Miley Cyrus, remix Levitating a několik nových, dosud nevydaných písní. We're Good není tak přímočará disco vypalovačka, přesto si myslím, že funguje skvěle.


Pink & Willow Sage Hart - Cover Me In Sunshine

Ani Pink se doma jen tak neválí. Se svoji devítiletou dcerou Willow nahrála duet Cover Me In Sunshine. Jestli půjde Willow ve stopách maminky není zatím jasné, každopádně tato písnička se jim moc povedla a vystihla náladu, kterou zamýšlely. "Všichni víme, že uplynulý rok by jiný a plný výzev. Já osobně nalézám útěchu v hudbě a miluju zpívání se svojí dcerou," řekla Pink. 


Rita Ora, David Guetta, Imanbek & Gunna - Big

Rita Ora poslední rok tak trochu zmizela z hudební scény. Podle jejích slov už dva roky nahrává své třetí studiové album, které má být něco jiného, co dosud nedělala. Před týdnem oznámila své nové EP s názvem Bang, na kterém spolupracovala s Davidem Guettou a dalšími producenty, a které vychází právě dnes 12. února. Jestli bude EP nějak souviset s nadcházejícím albem je dobrá otázka. Big zní opravdu jinak, než to, na co jsme od Rity zvyklí, je více tanečnější a v refrénu nemálo připomíná Charli XCX. 


The Pretty Reckless, Matt Cameron & Kim Thayil - Only Love Can Save Me Now 

Už před rokem informovala Taylor Momsen, zpěvačka z kapely The Pretty Reckless, o tom, že na novém albu kapely spolupracuje i Matt Cameron, bubeník z Pearl Jam a Soundgarden. Album Death By Rock And Roll vychází dnes 12. února. Tomuto albu s temným názvem předcházely špatné události - smrt zpěváka Chrise Cornella, se kterým byla kapela v roce 2017 na turné, a jejich dlouholetého producenta Kata Khandwala. Výsledkem je album, ve kterém prozkoumávají svůj žal.


Taylor Swift - Love Story (Taylor's Version)

Kvůli sporům s předchozím vydavatelstvím se Taylor Swift rozhodla, že znovu nahraje svá starší alba. Její alba, kromě Lover a novějších, vlastní totiž Scooter Braun a Scott Borchetta, kteří je koupili bez vědomí zpěvačky. Nová verze alba Fearless, ze kterého pochází i singl Love Story, spatří světlo světa 19. dubna. A pokud jste se domnívali, že si dá Taylor pauzu od vydávání nové hudby, mýlili jste se - na této nové verzi bude i 6 doposud nevydaných písní, které Taylor napsala v době nahrávání Fearless, tedy okolo roku 2007-2008. Text zůstal stejný, jen aranžmá je nové a připomíná více současně folkově-alternativní Taylor.


3 komentáře:

  1. Pekný článok. Dua Lipa (netuším ako jej vyskloňovať meno) mám moc rada. Bola to moja get over my ex artist :D

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Novinka od Pink mi úplně unikla, je kouzelné, že nahrála song se svojí dcerou :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Dua Lipa je skvělá, poslouchala jsem ji už v dobách, kdy ještě nebyla tak známá... :)

    Ela

    OdpovědětVymazat

Díky za tvůj komentář