6. března 2021

Páteční novinky (27)

☆ Silk Sonic - Leave The Door Open

Silk Sonic je úplně nová formace, projekt, jehož ústřední dvojicí jsou Bruno Mars a Anderson .Paak. Leave The Door Open představuje první singl z jejich nadcházejícího alba An Evening With Silk Sonic. Muzikanti se dali dohromady během evropského turné 24K Magic k poslední desce Bruna Marse. Singl doprovází i video v retro duchu, kdy nová kapela jamuje ve studiu. 


Bebe Rexha - Sacrifice

Bebe Rexha plánuje na konci letošního roku vydat své druhé studiové album, které ještě nemá jméno, a Sacrifice je po Baby, I'm Jealous, jeho druhý singl. Na Twitteru Bebe prozradila, že na písničce pracovala se stejným producentem, který se podílel i na písničce Rain On Me od Lady Gaga a Ariany Grande, akorát s tím rozdílem, že je temnější a musím říct, že jistá podoba tam je, především v refrénu. 


Justin Bieber - Hold On

Justin Bieber se přidal ke zpěvákům a zpěvačkám, kteří nelení a vydávají nové album klidně po roce. Na jednu stranu, proč ne, koncertovat se teď nedá, tak se všichni zavírají do studií. Podle jeho slov chtěl vytvořit něco, díky čemu se lidé budou cítit méně osamělí. A zdá se, že se vydává více popovou než R&B cestou. Posoudit to budeme moct již brzy, Justinovo nové album s názvem Justice totiž vyjde už 19. března. 


Maroon 5 ft. Megan Thee Stallion - Beautiful Mistakes

Spolupráce mezi kapelou Maroon 5 a různými rappery není nic nového, a tentokrát si ke spolupráci přizvali Megan Thee Stallion. Kapela chrlí pro rádia nový a nový materiál, který se ale často opakuje, a to ani nemluvím o popěvku "na na na". Megan se pak přidala až ve 2/3 písničky, ale tentokrát ubrala, aby se do písničky více hodila. Výsledek není špatný, možná zopakuje úspěch Girls Like You, ale spíše ne.



No Rome ft. Charli XCX & The 1975 - Spinning

Hudebník z Londýna, vystupující pod jménem No Rome, zpěvačka Charli XCX a kapela The 1975 se dali dohromady a vytvořili superskupinu, která zatím nemá jméno, ale zato má nový singl s názvem Spinning. Na své si přijdou spíše fanoušci Charli XCX a hyperpopu, ale uvidíme, co dalšího přichystají.



Páteční novinky jsou pravidelnou týdenní rubrikou, ve které vybírám a komentuju novou hudbu vydanou za uplynulý týden. Zpravidla vybírám 5 zajímavých novinek různých žánrů, a to ze Spotify playlistů New Music Friday a New Music Friday CZ/SK.

5 komentářů:

  1. Moc se mi líbí písnička Beautiful mistakes, Maroon 5 vždycky měli super pecky. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jednu z novinek neznám, ale líbí se mi nový song od Bebe Rexha :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Z týchto noviniek som zachytila iba Charli XCX a the 1975 a celkom ma to chytilo. Ostatné nepoznám ale vypočujem si. Super článok ♥

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tyto novinky se mi totálně trefily do vkusu! Myslím, že z Hold On a Beautiful Mistakes se staly moje nejoblíbenější hitovky! Hned si je musím jít stáhnout :D Děkuju za super tipy!!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jednu ještě neznám, ale zaujala mě CHarlie, její písničky se mi vždy líbily :)

    OdpovědětVymazat

Díky za tvůj komentář